TAKFLY COMMUNICATIONS CO., LTD.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • CHINA TAKFLY COMMUNICATIONS CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA TAKFLY COMMUNICATIONS CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA TAKFLY COMMUNICATIONS CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA TAKFLY COMMUNICATIONS CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA TAKFLY COMMUNICATIONS CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • CHINA TAKFLY COMMUNICATIONS CO., LTD. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Takfly
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 3500000-4000000
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

Gevestigd in 2000, Takfly-is de Mededeling Co., Ltd een Nationale High-tech Onderneming die R&D, productie en verkoop integreren. Als belangrijke leverancier van optisch connectiviteitsmateriaal, heeft Takfly meer dan 22 jaar van ontwerp en productieervaring, en zijn zaken hebben zich aan meer dan 128 landen en gebieden uitgebreid. Takfly concentreert zich bij het verstrekken van optische verbindingsproducten voor globale klanten, en verstrekt de aangepaste producten van de optische vezelverbinding voor binnenlandse en buitenlandse exploitanten, wolkenproviders, hoofdmateriaalfabrikanten, systeemintegrators, projectingenieurs, luchtvaart en medische gebieden, en optisch onderzoek, ect. De hoofdproducten van Takfly: datacentrum en de passieve optische apparaten van FTTH, vezelbeheersystemen, WDM de multiplextelegrafen van de golflengteafdeling, polarisatie-handhaaft en high-power producten, vezeloptisch actief materiaal, ect. Takfly is gekwalificeerd met ISO9001: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015 en ISO14001: milieu het beheersysteemcertificatie van 2015. Gebaseerd bij het beheer is het concept „Kwaliteit eerste, is de reputatie belangrijkst, is het beheer de stichting, en de dienst is eerlijk“ en hangt het principe van „overleving door kwaliteit aan, is de ontwikkeling door kwaliteit, efficiency door kwaliteit“, de klant-centric, oprechte dienst aan klanten, klantentevredenheid de richting van onze inspanningen. Momenteel, hebben onze producten de certificatie van Ce, van ROHS, van CPR EN50575 en ANATEL-overgegaan om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van elk product te verzekeren en de uitstekende diensten te verlenen aan onze klanten.

 

De productie van Takfly strekt zich van MPO/MTP-Flardkabel uit, WDM/CCWDM/CWDM/DWDM, Vezel Optische PLC Splitser, Vezel Optische Kabel, Vezel Optische Patchcord, Vezel Optische Vlecht, Vezel Optische Adapter, Vezel Optische Demper, Comité van het Vezel het Optische Flard, Doos van de Vezel de Optische Beëindiging, Sluiting van de Vezel de Optische Las, Vezel Optische Media Convertor, Ethernet-Schakelaar, Uitrusting van het Vezel de Optische Hulpmiddel.

 

Tot dusver, zijn Onze producten wijd volkomen geïnstalleerd in vele grote projecten wereldwijd en werk. Vele projectcontractanten vragen de eerste en tweede exploitanten om vezelpunten van Takfly voor hun nieuwe projecten te kopen. Bovendien hebben wij ook samenwerking op lange termijn met Vodafone, Telefonica, Sinaasappel, Movistar, en Ericsson gebouwd.

Geschiedenis


Gevestigd in 2000 en zijn gestationeerd gevestigd in Shenzhen. Takfly realiseerde snelle ontwikkeling met gevorderd productiemateriaal en professioneel R&D-team, en leidt definitief tot het internationale merk „TAKFLY“.

 

Takfly behandelt meer dan 12.000 vierkante meters vervaardigend workshop en heeft vijf dochterondernemingen in China. Tot dusver, heeft Takfly 28 technici, 50 geleide personeelsleden en bedraagt 400 werknemers. Wij hebben 32 injectiemachines, de optische kabel van de 10 lijnenvezel, 8 lijnen voor flardkoorden etc. uitgerust. Het jaarlijkse volume van van ons is 35 miljoenen USD voor vorig jaar.

 

Het Voorwerp van Takfly: Word een prima vezel optisch netwerk telegraferend leverancier en groei samen met klantensucces.

Heet warm welkom om onze partner te zijn, en help u om de markten te winnen!

Dienst

Takfly levert over de hele wereld Vezel Optische Passieve componenten en Actieve componenten, de totale oplossingen van FTTH en van Data Center aan.

Ons Team

De Optiek van de bedrijven
Maak FTTH uitgespreid over de hele wereld, en maak betere connectiviteit voor het betere leven

 

Collectieve Opdracht
Creeer waarde voor klanten, creeer kansen voor werknemers, en creeer rijkdom voor de maatschappij

 

Collectieve Waarden
Klant-centric, strijd-Georiënteerd, aanhankelijkheid aan het harde werk voor lange termijn en zelf-vernieuwing

 

Bedrijfsideeën
Klant eerst, werknemer tweede, aandeelhouder derde

 


Beheersconcept
De kwaliteit is eerste, is de reputatie belangrijkst, is het beheer de stichting, en de dienst is eerlijk.

 

Kwaliteitsconcept
Overleef door kwaliteit, ontwikkel me door kwaliteit, en voordeel door kwaliteit